Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TAKO SE CENE NAVIJAČI Ulaz na stadion “Dragan Džajić” besplatan osmu godinu zaredom

Emir Selmani

Objavljeno

,

Stadion "Dragan Džajić" (Foto: FK Jedinstvo Ub)

Fudbalski klub Jedinstvo sa Uba umnogome je jedinstven u Srbiji. Tako je i u odnosu prema navijačima. Potvrđuje to najnovija odluka klupskog rukovodstva.


DANSKA: Arhus i Nordsjeland igraju u 19.00, a kvota naše kladionice na tip GG je 1.75.


Ubljani su odlučili da osmu godinu zaredom ulaz na stadion “Dragan Džajić” bude besplatan za sve posetioce. Podrška ekipi tako neće da izostane.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalski klub Jedinstvo (@fkjedinstvo_ub)

“Uprava FK Jedinstva je odlučila da i osmu dezonu zaredom ulaz na stadion bude besplatan u znak zahvalnosti našoj vernoj publici. Ceo Ub za jedan klub”, stoji u objavi tima sa Uba.

Jedinstvo će sezonu u Prvoj ligi Srbije da otvori 5. avgusta na domaćem terenu protiv ekipe Novog Sada.

1 komentar

1 komentar

  1. Jeste

    31.07.2023. at 16:37

    Ali ti navijači, ne cene klub. Kad kupiš kartu pomažeš klubu,staviš simboličnu cenu.Niko nema 200,300,dinara za ulaznicu, a čitav dan vise po kladionicama i kafićima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.