Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OPTIMIZAM U HUMSKOJ Vučelić za MaxBet sport: Idemo na titulu! Želimo u Ligu šampiona

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić (Foto: Starsport)

Nova podrška za novi mandat. Još pet godina Milord Vučelić obavljaće ulogu predsednika Partizana. Kako stvari trenutno stoje, ovaj mandat bi mogao da započne vrlo uspešno.


AFRIČKI KUP NACIJA: Kvota naše kladionice na igru 2+ u meču Egipat – Maroko (16:00) je 1.70.


Pred Vučelićem i crno-belima je mnogo izazova i zadataka.

Pre svega trofeji. Želimo titulu, jesenji smo prvaci, imamo pet bodova prednosti. Što je najvažnije da nema povreda, a sada se na pripremama povredio Danilo Pantić, predstoji mu nekoliko nedelja pauze. Dakle, šampionska titula i što duže igranje u Evropi. Sasvim sigurno i Ligu šampiona posle toga – rekao je čelnik kluba iz Humske u emisiji “60 minuta s Vladom i Acom na MaxBet radiju.

Evropa je uvek bila važna i na finansijskom planu.

– Samo igranje u Evropi donosi finansijsku konsolidaciju, sredstva koje pomažu da se budžet popuni, da nastavimo s redovnim isplaćivanjima plate i igračima i zaposlednima. U tom redovnom isplaćivanju smo među retkim klubovima kod nas.

Navodi još:

– Želja nam jen da se u ovom mandatu izvrši radikalno renoviranje stadiona Partizana i da u ovom mandatu kompletiramo centar Teleoptik, napravimo internat, što je bio naš dugogodišni plan.

Partizan je praktično stavio tačku na zimski prelazni rok.

– Svake nedelje razgovaramo sa trenerom i stručnim štabom. Dolaskom Fejse rešili smo goruće stvari. Naravno, ako se pojavi neki fantastični igrač, ali to je na treneru Stanojeviću. Produžetak ugovora s njim je najveći dobitak, on je jako posvećen i ima ogromno znanje.

Mogući su i odlasci.

– Ima ponuda za naše igrače, čak i visokih, ali nisu konkretizovane. Jesu u pitanju respektabilni klubovi i sume, ali nema ništa što bi bilo na papiru, ponuda o kojoj možemo da razgovaramo.

Mnogo igrača u prvom timu Partizana poniklo je u omladinskoj školi.

Ono što Partizan odlikuje je njegova omladinska škola. Vidite koliko igrača imamo na pripremama koji su nekada bili izdanci omadinske škole ili su sada takav primer. Oko 80 odsto takvih igrača je trenutno na pripremama u Turskoj. Kao što vidite u reprezentaciji šest-sedam igrača iz Partizanove škole. To je naša snaga. I to je neuništivo u Partizanu – jasan je Milorad Vučelić.

PREKID U MELBURNU Navijač prekinuo finale, obezbeđenje ga vuklo po terenu (VIDEO)

PRETI MU ZATVOR Zvezda Junajteda pretukla devojku jer nije htela seks! Ona pokazala krv i podlive

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.