Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

“ORLOVI” SLETELI U BEOGRAD Košarkaši izbegli novinare po povratku sa EP, samo Lučić imao hrabrosti (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vladimir Lučić (Foto: Starsport)

Srpski košarkaši su sleteli u Beograd. Oni su jutros krenuli iz Berlina posle poraza od Italije na Evropskom prvenstvu. Očekivali smo košarkaše u ponedeljak, ali sledeći, a ne ovaj.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Bajer Leverkuzen – Atletiko Madrid, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.75. 


Na aerodromu “Nikola Tesla” su se pojavili pognute glave. Skoro svi su se potrudili da izbegnu medije, samo je kapiten Vladimir Lučić smogao snage da stane pred njih.

Nismo ništa analizirali, sve je još sveže, kao što sam rekao na konferenciji, promašili smo veliki broj otvorenih šuteva, posle isključenja trenera su oni odreagovali kao ekipa. Pokupili neke šuteve – rekao je Lučić.

Istakao je da im je teško pao poraz.

Nisam imao šta bilo kome da kažem, svi smo razočarani, imali smo velika očekivanja, a u sportu se dešavaju ovakve stvari – rekao je Lučić.

On je otkrio da su igrači međusobno pričali dugo posle ponoći kao i da smatra da je ekipa imala sjajnu hemiju.

Da pričali smo. Ništa što bi vas zanimalo. Odnos koji smo izgradili kao ekipa, hemija koju smo imali je bila izvanredna. Dosta smo pričali sinoć, ekipa smo za poželeti za druženje i kroz sve što smo prošli tokom leta.

Istakao je da su rivali u grupiu bili jaki.

Imali smo dovoljno jakih protivnika, ekipe koje su bile sa nama u grupi i rezultati u osmini finala pokazuju koliko su jake ekipe. Imali smo u kvalifikacijama dva teška meča sa Grčkom i Turskom, nisu nam nedostajale teške utakmice.

Upitan je na kraju da li je selektor Svetislav Pešić trebalo da napravi isto što i njegov kolega Đanmarko Poceko koji je zaradio isključenje. Posle toga su Italijani preokrenuli meč.

Ne znam, igrom slučaja, nije prvi put da trener pokušava da nekom reakcijom, po meni lažnom reakcijom, motiviše ekipu. Od tog trenutka su Italijani krenuli da igraju bolje. Ne mislim da je to bilo zbog Poceka – zaključio je Vladimir Lučić.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVINAR RTS ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Šarenac: Nisu nam odgovarale tri medalje za pet godina! Hteli smo više

Košarkaši za Beograd krenuli bez Svetislava Pešića

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.