Budimo u kontaktu

EVROKUP

ZAGOLICAO MAŠTU “GROBARA” Ostoja najavljuje modernizaciju! Otkrio i kako će da izgleda grb Partizana u budućnosti…

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Prvi čovek crno-belih oglasio se povodom modernizacije. Iz redova “parnog valjka” najavili su da će 14. aprila da saopšte jednu od najvažnijih vesti u novijoj istoriji kluba.


NBA: Večeras se sastaju Filadelfija i Milvoki, a kvota na pobedu gostujućeg tima u MaxBet kladionici je 2.05.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, oglasio se putem svog Instagram naloga i donekle otkrio “grobarima” šta se to sprema 14. aprila. Zaključak koji može da se izvede sa slike govori da je reč o modernizaciji.

Ostoja Mijailović (Foto: Printscreen/Instagram)

Prvi čovek “parnog valjka” naglasio je takođe i da Partizan neće da menja grb, kao što su neki navijači pretpostavljali. Pored proslave povodom 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope, iz tabora crno-belih najavljuju još jedno iznenađenje. Šta to spremaju u klubu iz Humske, saznaćemo za 16 dana…

 

Ostoja Mijailović (Foto: Printscreen/Instagram)

Pored pomenute svečanosti, planira se i premijerno prikazivanje filma “Nemojte se ljutiti što sam zaćutao za trenutak”.

PROČITAJTE JOŠ: 

PRILIKA ZA PARTIZAN? Ljubimac “grobara” na leto postaje slobodan igrač?

NIŠTA OD KATARA Velika greška kapitena, pa savršena kontra odvojile Makedonce od novog čuda (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.