Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

OSVOJIO SRCA PARTIZANOVACA Impresionirao na pripremama, ali još uvek neće obući crno-beli dres: Vraća se na dobro poznato mesto

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Mihailo Petrović će narednu sezonu provesti na pozajmici (Foto: KK Partizan)

Bio je deo generacije koja je osvojila Evroligin juniorski kvalifikacioni turnir u Beogradu, jedan je od retkih plejmejkera sa reprezentativnim potencijalom… Vraća se na kaljenje u Stare Banovce.


LIGA NACIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Hrvatske protiv Austrije je 2.60. Meč počinje u 20:45.


Oni koji su gledali utakmice Partizana tokom priprema za novu sezonu, mogli su da vide zanimljivog igrača na poziciji plejmejkera. Mihailo Petrović je pokazao da zna sa loptom, odličan je tehničar i ima sjajan pregled igre za 19-godišnjeg košarkaša.

Ovaj 190 centimetara visoki mladić je na četiri utakmice dobio šansu od trenera Željka Obradovića, a najbolje ju je iskoristio protiv Huventuda kada je postigao 12 poena. Njegova izdanja su primetili i navijači crno-belih, koji su sa oduševljenjem gledali pre svega hrabre bravure rođenog Prokupljanina.

Ipak, uprkos dobrim partijama, Mihailo Petrović nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, pa će, prema saznanjima MaxBet sporta, narednu sezonu provesti u Dunavu kao pozajmljeni igrač. Važno je istaći da je on i prošlu proveo u istom klubu koji vodi poznati trener Milivoje Lazić.

Pored njega, istim putem će da krene i Nikola Radovanović (19, 206), čija karijera pomalo stagnira, iako je došao u Humsku kao supertalenat.

Oba košarkaša, zajedno sa pomenutim trenerom, deo su generacije koja je osvojila Evroligin “ANGT” juniorski turnir u Beogradu, ali ih je izbijanje pandemije koronavirusa sprečilo da nastupe i na završnom u Kelnu.

PROČITAJTE JOŠ:

ANGAŽMAN ZA BIVŠEG KAPITENA PARTIZANA Zagorac ima novi klub, ponovo oblači crno-beli dres!

POSLAT NA KALJENJE Zvezdin supertalenat ide na pozajmicu: Evo gde će da stiče iskustvo

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.