Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Dogovorio se sa Zvezdom, pa započeo pregovore s drugim klubom! Na kraju…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Posao je završen tek kada dve strane stave potpis. Mnogo puta se dešavalo da se sve utanači, a da igrač završi u drugom klubu. Jedan takav slučaj je viđen vec na startu prelaznog roka. Glavna uloga pripada bivšem mladom reprezentativcu Srbije.


KOŠARKA, PRIJATELJKI MEČ: Kvota kladionice MaxBet na pobedu ženske reprezentacije Srbije protiv Hrvatske je 1.23. Meč počinje u 17:00.


Na kraju sezone Aleksandar Čavrić je postao slobodan igrač, posle pet godina provedenih u Slovanu iz Bratislave. Odmah je u maju dobio ponudu Crvene zvezde, koju je načelno prihvatio. Činilo se da je pitanje dana kada će sve da bude i ozvaničeno. Međutim, igrač je na prečac odustao, a onda je usledila ponuda Legije.

Aleksandar Čavrić (Foto: Starsport)

Danima su trajali razgovori i onda je samo jedan telefonski poziv doneo “novi klub”. Javili su se čelnici šampiona Slovačke, počeli su da se raspitaju oko statusa i kada su izneli predlog da krilni igrač ne menja boju dresa, pao je potpis na još tri godine.

Svaki igrač je krojač svoje sudbine i verovatno Čavrić nije želeo da bude druga opcija kod trenera Dejana Stankoviča… Jasan je plan crveno-belih da po svaku cenu angažuju Osmana Bukarija iz Genta, a tu je i veteran i najbolji stranac u istoriji El Fardu Ben.

PROČITAJTE JOŠ

NEPRISTOJNA PONUDA Perez otkrio šta je Mbape tražio da dođe u Real: To niko nije dobio u istoriji “kraljevskog kluba”

OGROMAN PEH Omladinska reprezentacija Srbije otputovala na EP bez jednog od najboljih igrača!

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.