Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RADI SE NA SVIM NIVOIMA Vojvodina predstavila novi klupski autobus (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Vojvodine na treningu (Foto: FK Vojvodina)

Prošla sezona je za Vojvodinu bila za zaborav. Nije izboren plasman u neko evropsko takmičenje, pa je cilj da se u narednoj operu sve fleke.


GRUZIJA: Od 19 igraju Torpedo – Bolnisi, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20. 


U novosadskom superligašu rade vredno na svim nivoima. Dovode se pojačanja, a sada je predstavljen i novi klupski autobus.

Sa obe strane je ukrašen grbom Novog Sada, a osim toga, sa jedne strane se nalaze i slike spomenika Svetozara Miletića i Petrovaradinske tvrđave, a sa druge strane slike Saborne crkve, Matice srpske i Velike srpske pravoslavne gimnazije – piše na Tviteru Novosađana.

Autobus izgleda lepo. Čak je i registracija interesantna NS FKVNS.

PROČITAJTE JOŠ:

OBJAVLJEN KALENDAR PREMIJER LIGE Mitar na startu dočekuje favorita za titulu

OTKRIVAMO Dogovorio se sa Zvezdom, pa započeo pregovore s drugim klubom! Na kraju…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.