Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OTKRIVAMO Evo gde je potpisan ugovor sa Kangvom i kako je srpski trener pomogao Zvezdi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Carević i Kings Kangva (Foto: Privatna arhiva)

Krenula je Crvena zvezda da se pojačava za novu sezonu. Postignut je dogovor sa Arsenalom iz Tule i Kingsi Kangva je potpisao ugovor sa šampionom Srbije.


VTB LIGA, PLEJ-OF: Kvota naše kladionice na pobedu CSKA protiv Zenita je 1.40. Meč počinje u 19:00.


Čitava misija je počela pre par nedelja, kada je reprezentativac Zambije dobio poziv i dobre preporuke od Miodraga Božoviča. Prošle nedelje je vezista stigao na pripreme nacionalnog tima u Akru, a kako otkriva MaxBet sport u subotu je na tamošnjoj klinici odradio preglede i u nedelju mejlom stavio paraf na ugovor do 2026. godnine sa opcijom da saradnja bude produžena na još godinu dana. Obšstećenje je oko 500.000 evra i biće isplaćeno u dve rate.

Dolaskom u kamp počeo je da se kod trenera Stefana Carevića raspituje o Zvezdi i Beogradu. Inače, Carević je saradnik selektora Aljoše Asanovića. Dobio je Kangvadobre preporuke pa je i pored poziva Lokomotive iz Moskve prelomio da bude deo tima Dejana Stankovića. Posle potpisa bio je baš srećan, što pokazuje i slika iz Gane.

Vezista ima obeveze u nacionalnom timu, a slede mu mečevi sa Obalom Slonovače (2. jun) i Komorskim Ostrvima (7. jun). Po završetku tih mečeva dolazak na pripreme sa crveno-belima.

PROČITAJTE JOŠ:

NEMA STAJANJA Na meti Zvezde još jedan igrač iz Rusije

AKCIJA Partizan i “grobari” postavili svoj simbol podno juga (FOTO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.