Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

OŽEGOVIĆ ZA MAXBET SPORT Start je iz snova, samo da nastavim sa golovima do plasmana u plej-of

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Privatna arhiva

Nije se libio da povuče i potez karijere. Krajem prelaznog roka je skockao sporazum i napustio tursku Manisu, a posle samo par dana stigao je poziv za selidbu u Grčku.


Na meču Marselj – Sporting L, naša kladionica nudi kvotu 3.50 za igru GG2.


Uslovi za zivot odlični na obalama mora izmedju Soluna i Atine, a sportski izazov se poklopio i Ognjen Ožegovic je postao član Volosa. Prilično novi klub na sceni, ali na startu sezone koban za mnoge velikane. U tri poslednja meča se proslavio srpski napadač i u razgovoru za MaxBet sport je otkrio otkud posle mnogih zemalja kod “helena” i od koga je dobio prave savete da se pokaže u pravom svetlu posle samo nekoliko treninga.

IDEALAN POČETAK

Start je iz snova u novom dresu. I iz kluba su mi priznali posle pobede nad Arisom da pored dobrog skautinga nisu očekivali ovako dobar ucinak. Baš su zadovoljni, a meni je uspelo da sa dva gola, asistencijom i prekršajem da dobijemo penal, otvorim ovu misiju na najlepši način – kaze Ožegovic.

Na debiju u Atini matirana je odbrana Olimpijakosa.

Uspeo sam da pogodim u prvom delu i domaćin je izjednačio u samom finisu, ali je bod bio ogroman za nas. Na premijeri kod kuće matirao sam Jonikos od koga smo bolji i važno je da pobeđujemo takve ekipe u trci za vrh tabele.

Gigantima nije lako sa plavo – crvenima.

Ekipa je super, ima kvalitetnih igraca. Luna je igrao u Aston Vili, Matilj u Betisu i Fernandez u Mančester sitiju. Tu je i Deletić, a sve je dobro uklopio domaći trener. Jedino nemamo mnogo navijača i “fali” publike, a ostali gradski rivali su u nižim rangovima. Ipak, ostalo je super što dokazuju rezultati.

U nedelju je pao Aris sa “zvezdama” na celu sa Žervinjom.

Prošlo kolo su ostvarili preokret i savladali Olimpijakos. Mi smo se dobro spremili, a upisao sam asistenciju i doneo penal, koji je potvrdio veliki trijumf. Pre mog dolaska saigrači su uspeli da savladaju i AEK.

SAVETI NEKADAŠNJEG TRENERA ZVEZDE

Jedan trener je uticao na dolazak u Volos.

Dugo sam razgovarao sa Vladanom Milojevićem. On poznaje sve do tančina od klubova, igraca, sudijskog kriterijuma… Dao mi je dosta korisnih saveta, a i pomogao da početak bude idealan. 

Nema uživanja na lovorikama.

Samo je važno da nastavim sa golovima i dodjemo sestog mesta. Slabije ekipe su defanzivnije, a ekipe koje dosta ulazu igraju bas ofanzivno. Ovde se osecam dobra kao u periodu igranja za Partizan i Vojvodinu.

Srpski igrači su cenjeni u Grčkoj, a i uspesi najbolje selekcije.

Mijat Gaćinovic je ovo kolo dao dva gola za AEK na otvaranju novog stadiona u Atini. I ostali imaju svoje uloge, a bas smo komentarisali u svlačionici uspeh u Oslu i uputili su nam čestitke. Nisu zadovoljni svojom selekcijom, ali prelazak u “B” grupu budi im nadu da kreće uspon.

Na kraju Ožegovic voli da uziva u carima mora i plaza.

Temperatura je početkom oktobra oko 30 stepeni, a voda jos topla, tako da sa decom se kupam, kada ima slobodnog vremena posle obaveza u klubu. Sve je lepo i idemo u nove pobede – poručio je Ožegovic na kraju razgovora za MaxBet sport.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.