Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

VREDNO PRIZNANJE Srbin proglašen za igrača godine

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dejan Joveljić najbolji igrač La Galaksija (Foto: Twitter)

Prošle godine je odlučio da karijeru nastavi u SAD. Potpisao je za Los Anđeles Galaski i posle samo dve godine napustio Ajntraht iz Frakfurta. U prvoj polusezoni je ostavio utisak, a ove godine je sa 10 golova i tri asistencije pomogao timu da obezbedi mesto u plej-ofu.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Liverpul – Rendžers, a u kladionici MaxBet je kvota na igru X-1 4.55. 


Navijači su zato odlučili da nagrade Dejana Joveljića. Mladi srpski napadač je proglašen za igrača godine od strane navijačke grupe Galaksija koja nosi naziv “LA Riot Squad”. Bez obzira što je uglavnom bio džoker trenera Grega Venija (upisao sedam od 31 nastupa u startnoj postavi), Joveljić je poneo velike zasluge za dobar plasman tima, što su pristalice kluba prepoznale i nagradile.

Velika je čast biti izabran za igrača godine od strane fantastičnih navijača. Zaista to cenim, ali nismo završili posao. Hajde da zajedno donesemo još jedan trofej tamo gde pripada – istakao je Joveljić.

Napadač je nekoliko puta bio na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija, a u junu je bio starter protiv Norveške na stadionu “Rajko Mitić”.

PREPORUČUJEMO:

TEŽAK ODGOVOR PRED STANKOVIĆEM Sampdorija poslala ponudu, rizik ili ne?

RONALDO MOŽE DA IDE U JANUARU Tri puta za jednog od najboljih fudbalera svih vremena

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.