Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PALA ODLUKA Voždovac izabrao novog trenera! Iznenađujuća odluka

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Puača (Foto: FK Voždovac)

Iznenadni rastanak sa Nebojšom Jandrićem, pa ubedljiv poraz na stadionu “Rajko Mitić”. Posle gostovanja Crvenoj zvezdi rukovodstvo “zmajeva” donelo je odluku da izaberu novog trenera.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Mladosti GAT je 1.29. Meč u Novom Sadu počinje u 19:30.


Iznenadili su ljudi iz Voždovca… Pričalo se o brojnim imenima, na kraju je izbor pao na Nikolu Puaču, koji je promovisan u novog trenera člana Superlige.

Reč je o mladom stručnjaku koji je stekao afirmaciju u omladinskoj školi Crvene zvezde. Vodio je kadetsku selekciju, potom i pomagao Bratislavu Živkoviću u vođenju genercije igrača rođenih 2000. godine.

Kasnije je usledio odlazak iz Ljutice Bogdana, a predvodio je u senirskom fudbalu Smederevo i Bačku iz Bačke Palanke. Ovo je Puači prvi posao u elitnom rangom srpskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Loša selekcija! Šta Petrić može sa ovakvim Partizanom? Pred njim su tri ogromna problema

“DELIJE” BRINE FORMA MAGIKA Stanković jasno poručio: Katai kod mene nema dva kredita!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.