Budimo u kontaktu

EVROLIGA

KONAČNO Zvezda dobija dugo čekano pojačanje, u pitanju je dobro poznato lice…

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

KK Crvevna zvezda (foto: Starsport)

Opšte je poznato da je Crvenoj zvezdi preko potrebno pojačanje, a naročito sada posle povrede Nemanje Nedovića. Crveno-beli su dugo vadali i deluje da su se odlučili za Korija Higinsa.


BUNDESLIGA: Bajern Minhen – Hofenhajm (20.30), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.70


Ekipi Janisa Sferopulosa je prevashodno potreban igrač koji može da igra na poziciji beka, budući da pored Nedovića, crveno-beli neko vreme ne mogu da računaju ni na Nikolu Topića.

Kako prenosi “Telegraf”, odlučeno je da to budi iskusni Kori Higins. U pitanju je nekadašnji igrač Barselone kome je ugovor istekao ovog leta i od tada je bez angažmana. Navodi se da je dogovor postignut i da je samo pitanje trenutka kada će Higinsov dolazak da se ozvaniči. Pominje se ugovor do kraja sezone uz mogućnost “+1”.

Kori Higins (foto: Starsport)

Tridesetčetvorogodišnji Amerikanac je između ostalog tokom karijere nastupao za Šarlot, Gazijantep, CSKA Moskvu i Barselonu.

 

7 Komentara

7 Comments

  1. Neko iz mase

    12.01.2024. at 17:35

    Nije prošao lekarske preglede. Poslednja tri dana ja bio aktuelan ali sada vise ne. Docice odličan igrac iz NBA. Potpis do ponedeljka. Dolazi i igrac na poziciju 4.

  2. Bojan

    13.01.2024. at 10:55

    Dolazi i jedan i drugi. Nama je goruće pitanje bek šuter, jer nećemo imati Nedovića i Topića do polovine februara kada je gotovo sa evroligom.

    • Realan

      13.01.2024. at 12:19

      Vama je goruce pitanje sve, doveli ste samo 12 igraca, treba vam bar Jos 10 za Neko 15 mesto u evroligi🤣

      • Kile

        13.01.2024. at 22:15

        Mrznja govori iz tebe.Kazes doveli ste 12 pa nabroji ih.A ne kazes koliko je otislo?Smecarski stvarno.

  3. Srbija

    13.01.2024. at 14:57

    Zasto se Partizanovci i Zvezdasi stalno ovde prepucavaju? Zar ne bi bilo u interesu i jednih i drugih da se ne upucuju kriticki vec motivisuci tonovi, interes je valjda da oba tima imaju dobre rostere i da udju u doigravanje. Znate sta znaci za Srbiju sto ima dva evroligasa posle toliko godina. Spustite malo tenzije, bilo bi pozeljno.

    • Miodrag

      13.01.2024. at 19:40

      E moj druze.. Odavno ja to govorim ali ovde ima svega osim sporta

  4. Miloš

    13.01.2024. at 19:56

    Ne znam samo zašto se navijači oba kluba međusobno vređaju kad ne verujem da će Partizan a kamoli Zvezda dobiti A licencu za Euroligu. Samo slep čovek ne vidi da će pre ubaciti ili London Lions ili još neki francuski klub jer njih ne zanimaju navijači na tribinama već novac od tv prava i marketinga koji će zaraditi na većem i bogatijem tržištu Engleske i Francuske. Pa zato će sad KK Dubai da dobije licencu na nekoliko godina čim iskešira milione.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.