Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PAOK PONUDIO ŽIVKOVIĆU NOVI UGOVOR Grci se uzdaju u prijateljstvo sa Andrijinim ocem

Darko Noveski

Objavljeno

,

Andrija Živković (Foto: Beta/AP)

Klupska sezona za Andriju Živkovića nije mogla bolje da počne. Srpski fudbaler je za tim iz Soluna odigrao devet utakmica, postigao je pet golova i tri puta je asistirao.


KOPA DE LA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Veleza protiv Gimnazije je 2.65. Početak meča je zakazan za 23.00.


Ugovor sa crno-belima mu ističe narednog leta, ali klub za to neće ni da čuje. PAOK je već ponudio Andriji Živkoviću novi ugovor na 3+1 godinu. Odluka je na Srbinu, jer bi potpis značio da će u Grčkoj da ostane u najboljim godinama. Sada ima 27, a kada bi mu isticao novi ugovor imao bi 30 godina.

Ipak, u PAOK-u se uzdaju u gazdu Ivana Savidisa. Navodno, prvi čovek kluba i Andrijin otac su dobri prijatelji. Živkoviću tata vodi karijeru i lično ga je ubedio da iz Benfike pređe u PAOK. To je za sada pun pogodak.

Andriji Živkoviću je sam gazda Ivan Savidis bez produžetka saradnje 2021. godine dao povišicu. Po njoj godišnje zarađuje oko 1,2 miliona evra. Najplaćeniji je igrač tima. Sa novim ugovorom usledila bi nova povišica, ne velika, ali bi Srbin i dalje bio najplaćeniji fudbaler na Tumbi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.