Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

ZVANIČNO Gobeljić predstavljen u Grčkoj (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Marko Gobeljić zvanično ima novi klub (Foto: Starsport)

Posle šest godina provedenih na “Marakani” i velikog broja osvojenih trofeja, Marko Gobeljić je napustio Crvenu zvezdu. Na emotivan način se oprostio od kluba i navijača.


Na meču Italija – Ukrajina, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 1-1.


Kako je MaxBet Sport najavio, Marko Gobeljić će karijeru da nastavi u Grčkoj. Reč je o novom superligašu Kifisiji. Desni bek je predstavljen u Grčkoj gde će da igra zajedno sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Vojvodine i Partizana – Ognjenom Ožegovićem.

Marko Gobeljić je u dresu Crvene zvezde odigrao 233 utakmice. Osvojio je šest titula i tri Kupa Srbije. Bio je učesnik Lige šampiona i Lige Evrope. Vreme je za nove izazove, prvi put u inostranstvu. Kifisija je mesto u Grčkoj koje se vodi kao jedno od pregrađa Atine.

1 komentar

1 komentar

  1. Crni Roko

    12.09.2023. at 13:46

    Sad je bar cela plata tvoja jer nema madjije da uzme 30%.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.