Budimo u kontaktu

ENGLESKA

SPREMAJU SE ZA LETO “Sveci” pikirali zamenu za Mbapea i ne pitaju šta košta!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Bukajo Saka (Foto: Beta/AP)

Pari Sen Žermen se polako ali sigurno oprašta od Kilijana Mbapea. Francuzu na kraju sezone ističe ugovor i zvanično još nema novi klub. Međutim, fudbalska Evropa već danima bruji da je ozvaničenje dogovora sa Realom pitanje trenutka.


LE: Na meču Benfika – Rendžers, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 1-1.


Svesni da ostaju bez prve zvezde koja je u nekoliko navrata odbila da produži ugovor, čelnici šampiona Francuske su krenuli u potragu za njegovom zamenom. Prema pisanju uglednog L’Ekipa, prvi izbor Parižana je krilo Arsenala Bukajo Saka. Dete Arsenala je pod ugovorom sa “tobdžijama” do 2027, ali se u PSŽ nadaju da bi vodeće ljude kluba iz Londona mogli da odobrovolje sumom od 140 miliona evra.

Englez ove sezone igra sjajno. Odigrao je 35 utakmica, postigao je 16 golova i upisao 15 asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.