Budimo u kontaktu

NEMAČKA

Štutgart produžio ugovor sa trenerom do 2027. godine

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Sebastijan Henes (Foto: Beta/AP)

Trener Štutgarta Sebastijan Henes produžio je ugovor sa tim klubom  do 2027. godine.


BUNDESLIGA: Od 20:30 igraju Štutgart – Union Berlin, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Štutgart je poseban klub. Kao mali sam sedeo ovde na stadionu i navijao – naveo je Henes, koji je ovim potpisom stavio tačku na spekulacije da bi mogao da nasledi Tomasa Tuhela na klupi Bajerna iz Minhena.

Henes je za 11 meseci na klupi transformisao Štutgart – najpre ga je spasio ispadanja iz Bundeslige prošle sezone, a sada je taj klub treći na tabeli, deset kola pre kraja šampionata. Sa 50 bodova iz 24 kola, nijedan tim Štutgarta nije imao bolji rezultat u ovoj fazi sezone, uključujući i tim koji je 2007. godine osvojio Bundesligu.

Štutgart ovog petka dočekuje Union Berlin, u utakmici 25. kola Bundeslige i eventualnom pobedom bi prišao drugoplasiranom Bajernu iz Minhena na samo bod zaostatka.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.