Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

IDE MBAPE, PA ŠTA? “Sveci” već spremni za letnju pijacu, prave moćan sastav

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Evropu je u četvrtak obišla vest da je Kilijan Mbape saopštio prvom čoveku Pari Sen Žermena Naseru Al-Kelaifiju da na leto napušta klub. Dan kasnije, francuski mediji su objavili da je jedan od najboljih fudbalera sveta isto rekao i saigračima.


Naša kladionica nudi kvotu 2.70 za pobedu Liona nad Nicom.


Sledeća stanica 25-godišnjeg Francuza biće najverovatnije Real, sa kojim se povezuje već duže vreme, mada se i neki drugi nadaju njegovom potpisu, pre svih Arsenal. Ipak, sačekajmo sledeću odluku Mbapea koji poslednjeg dana juna postaje slobodan igrač.

Za to vreme, u Parizu ne sede skrštenih ruku, već spremaju veoma ozbiljan napad na letnju fudbalsku pijacu. Na meti “svetaca” su Mohamed Salah (Liverpul), Bernardo Silva (Mančester siti) i Viktor Osimen (Napoli)! Vest je plasirao ugledni L’Ekip što joj svakako daje na težini.

Međutim, ni to nije sve. Prva želja trenera Luisa Enrikea je Gavi, mlada zvezda Barselone koja se oporavlja od kidanja prednjih ukrštenih ligamenata i za njega je sezona završena. Ulje na vatru dolila je Gazeta delo Sport, vešću da PSŽ želi i napadača Intera Lautara Martineza.

Biće vrelo na letnjoj fudbalskoj pijaci.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.