Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PARTIZAN BLINDIRAO BISERA Talentovano krilo do 2026. u Humskoj

Emir Selmani

Objavljeno

,

Ivica Kralj i Bogdan Mirčetić (Foto: FK Partizan)

Najavili su iz Partizana da će ove sezone da forsiraju svoju decu kako bi povratili DNK ekipe i omogućili klubu prihode kroz buduće transfere. Crno-beli su danas i u praksi pokazali da se drže navedene politike.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Olimpija i Galatasaraj igraju od 21.00, a kvota kladionice MaxBet na pobedu gostujućeg tima je 1.75.


Paraf na profesionalni ugovor sa Partizanom stavio je talentovani Bogdan Mirčetić koji igra na poziciji levog krila. Mladi fudbaler koji je bio omladinski šampion prošle sezone obavezao se crno-belima na trogodišnju vernost.

– Kad sam došao u klub, glavni ciljevi su mi bili da potpišem profesionalni ugovor i da debitujem za prvi tim Partizana. Danas sam napravio korak više ka ostvarenju sna. Živim za dan kada ću debitovati za prvi tim, a potom sa ponosom zakoračiti i ostvariti uspeh sa timom u svetkovini fudbala večitom derbiju – izjavio je Mirčetić.

1 komentar

1 komentar

  1. BANENCE

    08.08.2023. at 23:59

    CUVAJTE MLADE IGRACE ISKORISTITE NJIHOV POTENCIJAL ZA DOBRE REZULTATE KLUBA A SUTRA IH PUSTITE KADA TO ZASLUZE I NARAVNO ZARADITE…DO SADA NISTE TAKO RADILI…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.