Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Partizan dočekuje Efes… Ovo će da bude jedna sasvim drugačija utakmica! Ključevi pobede u rukama…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Detalj sa meča Efes - Partizan, iz prvog dela sezona (Foto: Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)

U teškom položaju… Kao povratak u daleku prošlost deluje trenutak kada je ove sezone Partizan bio u vrhu Evrolige. Sada je sasvim drugačije, Partizan je ispod mesta koje vodi u plej-in.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Intera protiv Atalante (20:45) je 1.68.


Doživeo je klub iz Humske tri uzastopna poraza, od Monaka, Virtusa i Bajerna. Upao je u nezgodan trenutak koji je produžen porazom u finalu Kupa Radivoja Koraća, od Crvene zvezde. U četvrtak, praktično, četa Željka Obradovića nema pravo na grešku.

Crno-beli dočekuju Efes. Pobeda je kao nasušna potreba. Turski tim dolazi osokoljen pobedom protiv Makabija u kojoj je postigao 105 poena. I Partizani Efes su napadački odlične ekipe, ali ovo će da bude jedna sasvim drugačija utakmica. Partizan može da se nada pobedi ukoliko zaustavi Šejna Larkina.

Amerikanac je bio junak trijumfa Efesa protiv Makabija sa 22 poena i šest asistencija, a bio je i “meč-viner” protiv Partizana, u Istanbulu. I tada je “pukla stotka” (100:94), a Larkin je sa 27 poena bio najefikasniji na utakmici. Partizan je u sezoni 2022/23 pobedio tim iz Istanbula sa 82:79, u Efesu je blistao Rodrig Buboa sa 30 poena (rekord karijere), ali tom prilikom nije igrao Šejn Larkin. To dovoljno govori o tome koliko je Larkin bitan za tim…

Ovog puta Larkin će da predvodi Efes na terenu, pa će ključevi pobede da budu u rukama onoga ko će da motri na njega. Očekuje se da to bude Pi Džej Doužer.

Pi Džej Doužer i Šejn Larkin na meču u Istanbulu (Foto: Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)

Pobednik tog duela praktično će svoj tim da približi trijumfu. Kad je Partizan u pitanju, ovog puta napad neće da bude ključan, već odbrana na Larkinu. Jednostavno, Šejn Larkin je u stanju sam da pobedi bilo koji tim u Evroligi, pa će od ključne važnosti po Partizan da bude da “uštopuje” sjajnog beka Efesa.

Partizan – Efes. Može i: Pi Džej Doužer – Šejn Larkin. Ishod ćemo da saznamo u četvrtak oko 23:00.

4 Komentara

4 Comments

  1. tudjmanova govna

    28.02.2024. at 10:26

    tudjmanroga sredio sns rumenku 🍅🌶️ sudije

    • Železnik

      28.02.2024. at 11:07

      Maskota “Maxbetsport” portala :))

      Spavaš li ti uopšte, ili dežuraš da ne propustiš bilo kakvu vest u vezi Partizana :)))
      Nije tebi lako ;))

  2. Milojko

    28.02.2024. at 12:29

    Tudjmane mnogo si bolestan i jadan.

  3. Dal su kupljiene Sidije???, Čuš, da li...???😆😆😆😆

    28.02.2024. at 14:07

    Bolje da pobedi ekipa iz Turske,nego jedna poturica! Iskreno,to je bolje i za Partizan! Lakše će se rešiti starca neznalice!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.