Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Partizan kreće u odbranu titule! Novajlije pod lupom, Mornar uvertira za Makabi

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Željko Obradović i Kevin Panter (Foto: Starsport)

U odbranu titule! Trener Željko Obradović je izdao komandu, vojnici u crno-belim dresovima kreću u borbu koja će dugo da traje. Prvi protivnik je Mornar (19:00).


ABA LIGA: Sve kvote naše kladionice za utakmicu Partizan – Mornar pogledajte OVDE.


Klub iz Humske je prodao preko 16.000 sezonskih ulaznica. To garantuje sjajnu atmosferu  i spektakl u Areni već na startu ABA lige. Pristalice crno-belih se nadaju da će njihovi miljenici sigurno i ubedljivo da započnu takmičenje.

Prva zvanična utakmica u ABA ligi. Naravno, kao i uvek poštovanje prema protivniku sa željom da otvorimo prvenstvo na dobar način, da odigramo dobru utakmicu i naravno, da pozdravimo naše navijače – rekao je Obradović za klupski sajt.

Mornar je “stara mušterija” crno-belih koji su slavili u poslednjih pet utakmica. Očekuje se da tako bude i u šestom uzastopnom duelu. Barani su ekipa koja može da bude neugodna ako joj krene šut za tri poena, ali malo je verovatno da će uspeti da pomrsi račune četi Željka Obradovića koja važi za apsolutnog favorita.U tim trenera Mihaila Pavićevića stiglo je osam igrača, promenjen je, dakle, gotovo čitav tim. Potrebno je vreme da se ekipa uigra, pa mu meč sa Partizanom sigurno ne dolazi u optimalno vreme.

Biće ovo prilika da navijači na delu vide novajlije u zvaničnom debiju. Iako je zbog povrede propustio Superkup u Podgorici i turnir u Atini, Mateuš Ponitka bi trebalo da zaigra u ovom meču. Tu su još Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski. Sigurno će i povratnik Ognjen Jaramaz da ima ogroman motiv.

Posle meča sa Mornarom, Partizanu predstoji otvaranje sezone u Evroligi (četvrtak, Makabi u Tel Avivu). Pali se mašina…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.