Budimo u kontaktu

ABA LIGA

PARTIZAN SILAN U BARU Mornar nije imao šanse protiv raspoloženih crno-belih

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Balša Koprivica (Foto: ABA liga/Mornar/MEDIA Pro)

Košarkaši PArtizana imaju maksimalan učinak u ABA ligi. Oni su u poslednjem meču četvrtog kola u Baru savladali Mornar sa ubedljivih 83:62 (24:17, 22:10, 18:22, 19:13).


EVROKUP: U utorak od 19 igraju Budućnost – Promiteas, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65. 


Crno-beli su u prošlom kolu posle dosta muke savladali Studentski centar. Sada nije bilo drame i to protiv ekipe koja je ranijih godina bila trn u oku mnogima. Izabranici Željka Obradovića su krenuli odlučno, a već u prvoj četvrtfini su imali dvocifrenu prednost (19:9), pa je trener Mihailo Pavićević zatražio tajm-aut.

Ipak, to nije donelo očekivani dobitak. Trener Barana je bio sve nervozniji, a pred kraj drugog perioda je na tajm-autu besno psovao na igrače.

Kako je utakmica odmicala bivalo je jasno da neće da bude drame. Bilo je samo pitanje sa kojom razlikom će da pobede crno-beli. Najveću prednost su imali pred kraj meča i to 22 poena (79:57).

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Zek Ledej sa 18 poena, a pratili su ga Danilo Anđušić sa 16, Džejms Naneli sa 11, dok su Balša Koprivica i Dante Eksum postigli po osam. Koprivica je imao i pet blokada.

Kod domaćina je najbolji bio Vladimir Mihailović sa 19 poena, a istakao se još Marko Pecarski sa 14 (6-6 za dva).

Standings provided by Sofascore

POROČITAJTE JOŠ:

Zvezda se oglasila saopštenjem: Partizan sve zna, ali nikoga ne može pošteno da pobedi na terenu! Bjekovića ne diraju jer im treba

DRAMA NA TERENU U SRBIJI Trener dobio infarkt pošto mu je sudija pokazao žuti karton

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.