Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Partizanu “visi” i treće mesto! Ključna utakmica u poslednjem kolu pred plej-of

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Rikardo Gomeš na utakmici protiv Radnika (Foto: Starsport)

Loše igre od starta sezone su uzele danak. Partizan je pao na treće mesto Superlige i ima bod manje od drugoplasiranog TSC-a. Želeće crno-beli da se vrate na drugu poziciju, ali će pošteno da se pomuče kako bi zadržali i treću.


SERIJA A: Od 15 igraju Fjorentina – Leće, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.68.


Naime, Čukarički je na četvrtom mestu sa četiri boda manje od Paartizana, ali i utakmicom manje. Oni od 19 časova dočekuju Voždovac i ako pobede prići će crno-belima na samo bod zaostatka. Posle sledi dvonedeljna pauza zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a onda se do kraja ligaškog dela igraju tri kola.

TRI UTAKMICE ZA NEDELJU DANA

Ono što je najinteresantnije je da se ta tri kola igraju u roku od samo nedelju dana (termini su 1, 5. i 9. april). TSC prvo gostuje Radniku u Surdulici, a onda dočekuje Vojvodinu i gostuje Voždovcu.

Partizan u narednom kolu gostuje Vojvodini, a onda dočekuje Voždovac. Čukarički prvo u Nišu igra protiv Radničkog, a onda u Ivanjici gostuje Javoru. U poslednjem 30. kolu Čukarički i Partizan se sastaju na Banovom brdu. Ta utakmica će da bude veoma bitna za oba tima i može da im odredi dalji tok sezone.

Vojvodina ima sedam bodova manje od Partizana i može ozbiljnije da priđe vrhu tabele. Već smo rekli da u narednom kolu dočekuje Partizan, a onda gostuje u Bačkoj Topoli. Novosađani u poslednjem kolu doččekuju Novi Pazar.

Nema sumnje da nas do kraja ligaškog dela Superlige čeka zanimljiva borba, jer valja se što bolje pozicionirati pred plej-of.

Tabelu Superlige pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO NEĆE DA SE DOPADNE NI ZVEZDI, NI PARTIZANU Trener TSC-a jasan: Cilj je da budemo šampioni

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Fudbalski klub Partizan ne plaća ništa, dužan je milione evra Sportskom društvu, a ako ne bude drugi…

7 Komentara

7 Comments

  1. franjotizan

    19.03.2023. at 09:34

    Dabogda se ugasio

    • G****ski SK

      19.03.2023. at 19:57

      A ti umro u cvetu mladosti.

  2. franjin sljam

    19.03.2023. at 09:41

    Mozda bi bilo najbolje da se vrate u postojbinu zagreb

    • G****ski SK

      19.03.2023. at 19:58

      A vi u Indiju i Tursku.

  3. Iz šljivika

    19.03.2023. at 10:02

    Vojvodina bi se ravnopravno borila za drugo mesto da ima bolje izbalansiran sastav. Nedostaje im bolja odbrana i centralni vezni. Krilni igrači su im vredni LE. Dakle, mislim da će dama iz Panonske ravnice biti peta.

  4. Vela

    19.03.2023. at 11:16

    Kako TSC igra protiv Kolubare u predposlednjem kolu kad su u prošlom igrali protiv njih i kako partizan igra protiv Javora kada su igrali u prvom kolu protiv njih u Ivanjici i u 16. na JNA?

  5. tomas

    tomas

    19.03.2023. at 14:29

    Ako u pauzi ne ode ova uprava do kraja ce biti borba i za peto mesto

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.