Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Bivši trener u Crvenoj zvezdi preuzima Novi Pazar?!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Vladimir Janković (Foto: FK Crvena zvezda)

Posle poraza od Kolubare (0:1) Novi Pazar je ostao bez trenera, jer je Aleksandar Stanković podneo ostavku. U narednim danima očekuje se da uprava plavo-belih imenuje i četvrtog šefa stručnog štaba.


FA KUP:  Na meču Brajton – Grimzbi, naša kladionica nudi kvotu 1.58 za igru 1&D3+.


Posle Vladimira Gaćinovića, Damira Čakara i Aleksandra Stankovića, najbliži klupi šestoplasiranog tima Superlige je Vladimir Janković! Kako nezvanično saznajemo, čelni ljudi FK Novi Pazar imaju nekoliko imena u opticaju, ali je nekadašnji pomoćni trener Crvene zvezde u ovom trenutku najozbiljniji kandidat.

Janković je dugo radio kao pomoćnik Vladana Milojevića, prvo u stručnom Omonije, pa potom Panioniosa i na kraju Crvene zvezde. Prethodno je bio pomoćni trener u Čukaričkom i Voždovcu, gde je jedno vreme bio i prvi trener. U prethodne dve i po godine bio je šef struke u crnogorskim klubovima OFK Titograd, Petrovac i Dečić.

Plavo-beli su trenutno na šestom mestu tabele, a cilj im je da osvoje jedno od prvih pet pozicija i tako izbore istorijski plasman u Evropu. Takođe, to mogu da učine kroz kup takmičenje, jer su došli do četvrtfinala i čekaju ime narednog protivnika.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.