Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Pele ostaje u bolnici, bolest se pogoršava

Darko Noveski

Objavljeno

,

Pele sve teže (Foto: Beta/AP)

Bolnica Albert Ajnštajn iz Sao Paola saopštila je večeras da rak nekadašnjeg brazilskog fudbalera Pelea “napreduje” te mu je potrebna “veća briga” zbog “teškoća u radu bubrega i srca”.


Saudijska Arabija Kup: Na meču Al Batin -Al Raed, naša kladionica nudi kvotu 1.93 za igru ug 2-3. 


Pele (82) je u bolnici d 29. novembra radi procene hemioterapije koju prima od septembra 2021. godine, kada je utvrdjeno da ima tumor debelog creva.

U saopštenju bolnice piše da će Pele ostati u “normalnoj sobi” – neće biti prebačen na intezivnu negu.

Nekoliko minuta pre objavljivanja ovog saopštenja, dve Peleove ćerke, Keli Nasimeto i Flavija Arantes, objavile su na svojim Instagram profilima da će njihov otac Božić provesti u bolnici.

Naš Božić kod kuće je propao. Sa lekarima smo odlučili da je iz mnogo razloga bolje da ostanemo ovde, uz svu brigu koju pruža naša nova ‘porodica Ajnštajn’ – kako se ta bolnica zove, napisale su Peleove ćerke.

PREPORUČUJEMO:

POČETAK KRAJA? Kristijano Ronaldo došao na potpis najvrednijeg, ali verovatno i poslednjeg ugovora u karijeri

RENESANSA Zvezdini čelnici i njihova deca preuzeli posrnulog velikana

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.