Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

KREĆE “SKENIRANJE” KANDIDATA Stojković neće na delu videti Jovića, ali hoće druga dva reprezentativca

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi u Torinu (Foto: Starsport)

Taman je uhvatio zalet i došla je povreda. Na svu sreću nije veliki problem i pauza će trajati samo sedam dana. Problem je nastao posle treninga, tako da će u subotu preskočiti derbi.


ITALIJA Veliki derbi se igra u Torinu gde od 18 časova Juventus dočekuje Milan, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.20.


Luka Jović neće biti u konkurenciji za utakmicu sa Juventusom, a razlog je problem sa mišićem i trener Stefan Pioli je dobio poruku od medicinske službe da napadač nije spreman, o čemu je MaxBet Sport već pisao.

Neće biti bivši igrač Reala ni u fokusu selektora Dragana Stojkovića koji iz Pariza stiže na Alijanc stadion da odgleda meč, ali sledi zajednički sastanak, kao i sa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem.

Piksi kao i ostali saradnici iz stručnog štaba prate pomno finiš sezone i formu kandidata za učešće na EP u Nemačkoj. Prema planu narednog vikenda sledi nova “kontrola” kandidata, a važno je da se prošlog vikenda u timu Torina ponovo vezista Ivan Ilić.

Ostalo je još utakmica do 25. maja, a važno je da igrači budu potpuno zdravi do zvaničnog početka priprema koje su zakazane za 1. jun u Staroj Pazovi. Slede provere sa Austrijom (4. jun) i Švedskom (8.jun).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.