Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

DEBAKL “Orlići” potpuno nemoćni protiv Gane! Pet lopti u mreži srpske selekcije

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Fudbalska reprezentacija Srbije u uzrastu do 16 godina (foto: Starsport)

Rezultat koji ozbiljno zabrinjava… Reprezentacija Srbije u uzrastu do 16 godina danas je doživela težak poraz od vršanjaka iz Gane na razvojnom turniru u Rusiji – 1:5.


NBA: Dalas – LA Klipers (02.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.60


“Orlićima” predstoji Evropsko prvenstvo i današnja utakmica trebalo je da pokaže nivo na kom se ekipa nalazi. Međudim, pokazala je da je situacija i te kako zabrinjavajuća.

Jedini strelac za Srbiju bio je Pavle Štulić u 68. minutu pri rezultatu 4:0.

Stadion u Volgogradu. Gledalaca: 100. Strelci: Nortej u 16, Hanson (iz jedanaesterca) u 44, Korateng u 46, Anane u 66, Tsevanio u 90. za Ganu, a Štulić u 68. minutu za Srbiju. Žuti karton: Batai (Gana).

GANA: Amrah, Rafiu, Idrisu, Nortej, Ofori, Adolf, Hanson, Koranteng, Baki, Amoah, Anane. Igrali su još: Tuvorg, Adjevi, Izden, Harve, Tsevanio, Sarpong, Ajamga, Narbi, Mensah.

SRBIJA: Bogdanović, Škrijelj, S. Petrović, Marinković, Nikolić, A. Petrović, Štulić, Đurović, Ostojić, Maravić, Matijašević. Igrali su još: Zorić, Đurković, Jovanović, Đokanović, Ćopić, Šarić, Pejić, Dončić, Subotić.

2 Komentara

2 Comments

  1. Petko bečejski

    26.04.2024. at 19:58

    Slika i prilika stanja u srpskom fudbalu,kantaju nas svi koji stignu,zovite u pomoć kriminalce i lažne doktore,koji vode naš fudbal u pomoć.

  2. Sole

    26.04.2024. at 20:46

    To nam je Vučićeva ,Terzina i Bajdendzajina liga.Gubimo na svim poljima.Kosatkasi Čovićevi klinci izgubise sa blizu 90 i kusur razlike i kosarka ode u aut.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.