Budimo u kontaktu

KATAR 2022

PIKSI O IZBORIMA U FSS: Igrači me pitaju kakav je to cirkus

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dragan Stojković (Foto: Starsport)

Selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković se obratio medijima dan posle povratka sa Svetskog prvenstva u u Kataru. On se pred novinarima zadržao skoro sat i po. Jedno od pitanja je bilo vezano za izbore u Fudbalskom savezu Srbije (FSS).


U utorak od 16 igraju Maroko – Španija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Španije 1.60.


Naime, desetak dana pred okupljanje reprezentacije održana je izborna Skupština FSS na kojoj je jedini kandidat bio Nenad Bjeković. Skupština je bila dosta burna, a prethodila su joj razna saopštenja. Na kraju je srpski fudbal i dalje bez predsednika.

– Ne bavim se fudbalskom politikom. Sve to što se desilo nije lepo, ali se desilo. Mi smo majstori da sebi unesemo nemir i pokvatimo atmosferu. Tajming nije bo dobar, ali to nije nikakav alibi. Nije na meni da vodim brigu o tome. Igrači su me pitali kakav je ovo cirkus i čudili se. Ostvaio sam sve to po strani i rekao igračima da se skoncentrišu i da ne gube vreme na nešto što ne treba da ih interesuje – rekao je Stojković medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

OŠTAR GOVOR SELEKTORA Stojković pričao bez zadrške: Mnogi su očekivali da se tučemo međusobno! Pošteno radim za dobrobit srpskog fudbala

DEGENEK ZA MAXBET SPORT Govorili su da nemamo kvalitet! Bila je čast da igram protiv Mesija

4 Komentara

4 Comments

  1. Bgd

    06.12.2022. at 08:37

    Igrače realno boli uvo ko je predsednik. Mislim da njega daleko više muči to pitanje.

    • Olga

      07.12.2022. at 22:14

      Daaa, pomislio je da mu je licni kandidat prosao na kvarno!!!!

  2. SRBIN

    06.12.2022. at 12:14

    Ако се доктор Терза интензивније умеша у изборе, Пикси ће страховати за позицију јер је уз савеза отеран Терзин син Костадин, а Терза памти…..

  3. BABA SERA I PIKSI LJUBAV BEZ GRANICA!😂😂😂

    06.12.2022. at 14:03

    AKO DOĐE ONAJ GOSPODIN O KOME SE ŠUŠKA, POTPUNO NEPOZNAT ŠIROJ FUDBALSKOJ JAVNOSTI, ADV. ITD, ODE PIKSI ZA SELEKTORA U JAPAN, KINU, TAJVAN, KOREJU, VIJETNAM , GDE MU JE I MESTO I GDE I PRIPADA, EL TAKOOO BABOO, MMM?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.