Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PIKSI POSLE ŽREBA: Možemo svuda autobusom da uštedimo koji dinar! Ne zanima me baraž!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi u Frankfurtu (Foto: Printscreen)

Imala je reprezentacija Srbije sreće u žrebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Rivali će da joj budu Mađarska, Crna Gora, Bugarska i Litvanija.


SUPERLIGA SRBIJE: Naša kladionica za utakmicu Crvena zvezda – Spartak Subotica od 15.30 daje kvotu 1.83 na igru ug 4+. 


Posle žreba u izjavi za “Arenu sport”, selektor Dragan Stojković je grupu nazvao komšijskom i našalio se na račun kratkih putovanja.

Nema potrebe za osmehom, rekao sam i ranije da ko god dođe u grupu mi imamo svoje ciljeve. Nema prevelike priče. Ovo je vrlo otvorena grupa, pa skoro pa komšijska grupa, možemo svuda autobusom da idemo, da uštedimo koji dinar – počeo je Dragan Stojković.

Legendarni Piksi nije želeo mnogo da govori o rivalima.

Fokusaian sam na Srbiju, ali naravno da moramo da imamo određene informacije o rivalima. Imamo dovoljno vremena da se isprate sve ekipe i da se dođe do analize sa kim to stvarno igramo.

Selektor Srbije se pre i posle žreba video sa prvim čovekom FS Crne Gore Dejanom Savićevićem i selektorom Bugarske Mladenom Krstajićem.

Video sam se sa mnogo ljudi usput. Da, video sam Deju Savićevića i Mladena Krstajića. Svi smo mi prijatelji i srešćemo se u ulozi protivnika, Sve je to fudbal.

Dragan Stojković je na kraju poručio da ga ne interesuje baraž, već samo direktan plasman na Evropsko prvenstvo.

Kakav baraž? Ne razmišljam o baražu. Naš cilj je da idemo u Nemačku i fokusirani smo na to. O trećem mestu ne razmišljamo. Učinićemo sve da Srbija posle 24 godine bude na EP. Respektujemo sve, ali pitamo se mi. Biće sve to u redu – zaključio je Dragan Stojković Piksi.

PREPORUČUJEMO:

STANKOVIĆ POSLE VREDNOG BODA: Verujem u uspešnu misiju sa Sampdorijom

BJEKOVIĆ: Nadam se daćemo posle 24 godine da se vratimo na EP! STOJANOVIĆ: Respektujemo sve reprezentacije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.