Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

PIRLO IZNENADIO SVE Povezivala ga sa Partizanom, a u novom klubu će napad da mu predvodi bivši igrač Zvezde!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Andrea Pirlo (Foto: AP/Beta)

Saga “Pirlo” konačno je dobila svoj epilog. Italijan je rešio da trenersku karijeru nastavi u turskom klubu.


LIGA NACIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Srbije proti Slovenije je 1.75. Meč počinje u 20:45.


Bivši trener Juventusa, Andrea Pirlo, potpisao je ugovor sa ekipom Karagurmuka. Nema sumnje da će dolazak Italijana na klupu da poveća ambicije kluba koji je prošlu sezonu završio na osmom mestu.

Šuškalo se u domaćim medijima da će Andrea da preuzme ekipu Partizana, ali ta priča se ispostavila kao neistinita. Ugovor sa Karagurmukom potpisao je na godinu dana, što jasno nagoveštava da će u slučaju dobrih rezultata svoje mesto ponovo da potraži u najboljim ligama.

Zanimljivo je i to da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, igra za pomenuti turski klub. Protekle sezone je na 31. meču mreže rivala zatresao čak 14 puta.

PROČITAJTE JOŠ:

U VRHU NEMA DILEME: ABA liga ima najbolje sudije u Evropi!

RUSI TVRDE DA JE SVE GOTOVO Defanzivac Zvezde seli se u Moskvu!

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.