Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PLEJ-AUT SUPERLIGE Imamo jednog putnika u niži rang, Napredak više ne mora da brine

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Radnika sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem (Foto: Starsport)

Odigrane su sve četiri utakmice pretposlednjeg 36. kola Superlige Srbije. Uzbudljivo je bilo na svim terenima, a imamo jednu ekipu koja će definitivno da se preseli u Prvu Ligu Srbije.


BRAZIL: Od 1 sat iza ponoći igraju Kruzeiro – Kujaba, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.58.


To je Mladost GAT, koja je u Novom Sadu odigrala 0:0 protiv Napretka. Mladost je pred ovo kolo bila poslednja na tabeli i bila joj je potrebna pobeda. Ipak, mreže su mirovale na “Karađorđu”.

Mladost GAT je prošlog leta izborila plasman u Superligu, uspela je da pobedi Partizan u Beogradu sa 4:0, nije pretrpela poraz u plej-autu, ali sve to ne vredi ništa. Od pre nekoliko nedelja na klupi ovog tima sedi Nenad Lalatović, koji nije uspeo da napravi čudo.

Ovaj rezultat odgovara Kruševljanima, koji su i definitivno izborili opstanak, pa će u poslednjem kolu mnogo mirnije da igraju.

MLADOST SLAVILA U IVANJICI

Vredne pobede su ostvarili Radnik i Lučanska Mladost. Surduličani su na svom terenu pobedili Kolubaru sa 2:1 (1:1). Poveli su golom Radulovića u 16. minutu iz penala, ali je izjednačio Sadiković u 27. Konačan rezultat je postavio Kunić u 47. takođe sa bele tačke. U završnici je i Milan Makarić zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajda. Radnik je i dalje pretposlednji na tabeli, ali sada ima realnije šanse za opstanak.

Mladost je u Ivanjici savladala Javor sa 1:0 (0:0). Jeidni gol je postigao Nikola Jojić u 83. minutu. Lučanci su izašli iz zone ispadanja i sami će da odlučuju o svojoj sudbini. Javor se nalazi na mestu koje vodi u baraž za opstanak.

VAŽNA POBEDA SPARTAKA U NIŠU

Vrednu pobedu je ostvario Spartak, koji je u Nišu savladao Radnički sa 1:0 (0:0). Jeidni gol je dao Srđan Hrstić u 14. minutu. On je izveo penal, ali je 18-godišnji golman Dimitrije Stevanović odbranio. Hrstić je natrčao na loptu i smestio je u mrežu.

Radnički je od 43. minuta igrao sa desetoricom jer je Andreja Stojanović dobio direktan crveni karton. On je na sredini terena đonom po glavi udario Šimuru. Nišlije se sada nalaze na mestu koje vodi u baraž za opstanak.

SUPERLIGA SRBIJE, 36. KOLO (PLEJ-AUT)

Ponedeljak

Javor – Mladost 0:1 (0:0)

(Jojić 83)

Mladosta GAT – Napredak 0:0

Radnički Niš – Spartak 0:1 (0:1)

(Hrstić 14)

Radnik – Kolubara 2:1 (1:1)

(Radulović 16 penal, Kunić 47 penal – Sadiković 27)

Tabelu plej-auta Superlige pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

https://www.maxbetsport.rs/obradovic-posle-zabrane-ulaska-na-stadion-nikad-vece-razocarenje-trazio-sam-posteno-zaradjen-novac-439332/

Stojanović debitovao za Čukarički: Nisam imao tremu, ali me je uhvatio grč

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.