Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Od utorka prodaja ulaznica za finale Kupa!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Kings Kangva i Marko Docić u duelu (Foto: Starsport)

Crvena zvezda i Čukarički sastaju se u četvrtak od 21 sat u finalu Kupa Srbije. Kako su saopštili crveno-beli, u utorak počinje prodaja ulaznica.


BUGARSKA: Od 16:30 igraju Lokomotiva Sofija – Slavija Sofija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.60.


Karte mogu da se nabave od 12 časova putem SLEDEĆEG LINKA. Kada je u pitanju prodaja karata na blagajnama stadina “Rajko Mitić”, kupovina će biti dostupna od srede od 10 do 18 sati. Takođe, navijači mogu doći do ulaznice i na dan meča od 12 do 21 čas, odnosno početka duela.

Cene karata su sledeće:

Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara
Loža “Siniša Mihajlović”: 1000 dinara
VIP 1 i VIP 2: 2000 dinara
VIP Galerija: 3000 dinara

Crveno-beli su nadomak treće uzastopne duple krune što nije uradio nijedan srpski klub do sada. “Brđani” drugi put igraju finale Kupa, a prvi put su slavili protiv Partizana 2015. godine. I taj meč je odigran na stadionu “Rajko Mitić”.

PROČITAJTE JOŠ:

PORUKA KANGE Meni je svaki trofej sa Zvezdom baš važan

OTKRIVAMO Zvezda pokušava da zadrži važnog igrača! Ponuđen mu ugovor praktično do kraja karijere

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.