Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

POBEDA SRBIJE Košarkašice nakon dramatične završnice savladale Južnu Koreju!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Košarkašice reprezentacije Srbije (foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©)

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije započela je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo pobedom protiv Južne Koreje 65:62.


EVROLIGA: Real Madrid sutra (20:45) dočekuje Barselonu, a kvota koju MaxBet kladionica daje na pobedu gostujućeg tima je 2.20.


Izabranice Marine Maljković večerašnjim trijumfom u dvorani “Ranko Žeravica” napravile su ogroman korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo. U grupi sa Srbijom nalaze se još Brazil i Australija koja ima obezbeđeno učešće na prvenstvu kao domaćin.

Tokom celog susreta smo gledali rezultatsku klackalicu koja je dovela do uzbuljive završnice meča. Ivon Anderson je u poslednjem napadu naše reprezentacije pogodila oba slobodna bacanja čime smo stekli tri poena prednosti. Saša Čađo je blokadom na šutu za tri poena u poslednjoj sekundi meča donela pobedu našem timu.

Najefikasnije u reprezentaciji Srbije bile su Anderson i Nogić sa po 13 poena, Stankovićeva je dodala 10, a Crvendakić i Čađo 8, odnosno 7.

U timu Južne Koreje istakla se Kim sa 16 poena, dok je Park postigla 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore

JUVENTUS JE KUPIO PREDATORA Vlahović pogodio za duel arhineprijatelja u polufinalu Kupa Italije! (VIDEO)

TREJD BOMBA U NBA! Bertans ide kod Dončića, Porzingis napustio Dalas!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.