Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POIGRAVANJE IVANOVIĆA Majstorija košarkaša Zvezde protiv Igokee (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: printscreen

Košarkaši Crvene zvezde i Igokee sastaju se u Beogradu u zaostalom meču 16. kola ABA lige. Za jedne i druge je ovo poslednja utakmica pred početka plej-ofa.


ABA LIGA: Od 17 igraju Borac – Mornar, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60. 


Interesantna utakmica se igra u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a publika je mogla da vidi nekoliko lepih poteza. Kreator jednog je Nikola Ivanović u drugom periodu.

Zvezdin košarkaš je oteo loptu gostima, a potom krenuo u napad. Ispred sebe je imao jednog igrača Igokee kojeg je veštom fintom izbacio iz igre. Posle toga mu je ostao lakši deo posla da uposli Dejana Davidovca kojem nije bilo teško da poentira.

Posle 20 minuta crveno-beli vode sa 43:33 (20:11, 23:22). Najefikasniji kod Zvezde je Nikola Kalinić sa 11 poena, a prate ga Nejt Volter sa sedam i Ostin Holins sa šest. Kod gostiju iz Laktaša najbolji je Nikola Tanasković sa osam poena.

PROČITAJTE JOŠ:

GOLGETERI IZ DRUGOG PLANA Pakleni trio garancija crveno-bele titule

PADA JUVENTUSOV REKORD Dve jake evropske lige mogu ove subote da dobiju šampione

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.