Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POJAČALA SE MLADOST GAT Janković zadužio dres Novosađana

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nikola Janković (Foto: Instagram.com/fkmladostgat)

Odlučio je da ponovo napusti rodni grad Lazarevac. Ugovor mu je istekao, a Kolubara nije mogla da zadrži beka, koji je prethodne dve i po godine standradno branio boje popularnih “rudara”.


KIPAR: Od 18 igraju Anortozis – Kamiotisa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Nikola Janković je prihvatio ponudu da se preseli u Novi Sad, a defenzivac je posle lekarskih pregleda stavio potpis na ugovor sa ekipom Mladost GAT. Desni bek je peto zimsko pojačanje za debitanta u Superligi sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone sa opcijom produžetka. Tokom karijere je igrao još za Čukarički, Zvijezdu 09, Krško (Slovenija) i Jablonec (Češka).

Pre dva dana ekipa je startovla sa pripremama za nastavak sezone, a uvodni deo sledi kod kuće i verovatno uz dve test utakmice pre selidbe u Tursku. Baza kao većine klubova biće Antalija.
Trener Lubomir Ristovski na raspolaganju ima 20 igrača, a u narednom periodu se očekuje dolazak još nekoliko proverenih igrača sa ciljem da se u nastavku izbori opstanak.

PROČITAJTE JOŠ:

Spajić se vratio u zvezdu: Došao sam da ispunim dečački san

PROMENIO KLUB Defanzivac se preselio u Rusiju

1 komentar

1 komentar

  1. odokativno

    23.12.2022. at 16:24

    Njima više ni “kožne gaće” ne pomažu! Džaba vam novc, moji sinovci…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.