Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POJAČANJE KRAJ JOŠANICE Novi Pazar doveo napadača!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Filipović na predstavljanju u Novom Pazaru (Foto: FK Novi Pazar)

U utorak je prekinuo saradnju sa Kolubarom, a već danas je potpisao ugovor sa Novim Pazarom! Iskusni Miloš Filipović prvo je pojačanje Novopazaraca za nastavak sezone!


FUDBAL, PRIJATELJSKI MEČ: Kvota naše kladionice na pobedu Meksika protiv Švedske je 2.12. Meč počinje u 20:30.


Krilni fudbaler dolazi iz Kolubare gde je u prethodnih godinu i po dana na 66 utakmica postigao 11 golova i upisao osam asistencija. U aktuelnom šampionatu na 14 odigranih mečeva u dva navrata bio je strelac, a zabeležio je i četiri asistencije. Najupečatljiviji utisak ostavio je igrajući u Zrinjskom iz Mostara za koji je odigrao 144 utakmice, postigao 40 golova, a u tri navrata osvajao i titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Tridesetdvogodišnji fudbaler u dosadašnjoj karijeri, osim Kolubare i Zrinjskog, nastupao je i za OFK Beograd, Mladost Apatin, Timok, Voždovac, BSK Borču, Drinu i grčku Larisu. Očekuje se da da veliki doprinos igrama Novog Pazara.

PROČITAJTE JOŠ:

ISKREN “DO KOSKE” Petrić: Ekipa “niti smrdi niti miriše”… “Večiti” su najveći problem srpskog fudbala! Nisam slep da ne vidim da se pomaže Zvezdi!

FIFA ŠIROKE RUKE Zvezda će pune svote novca da dobije za Borjana i Erakovića, ne i za ovu trojicu igrača

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.