Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POLEDICA REAGOVAO NA VUČELIĆEVE REČI Isplata redovna, a prijave pljušte

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Mirko Poledica (Foto: Starsport)

Pored svih problema koji ga prate, Partizan se našao u opasnosti da izgubi licencu za takmičenja pod okriljem UEFA zbog neredovnih isplata zarada fudbalerima. Direktor kluba Miloš Vazura je za MaxBet sport rekao da će sve da bude u redu, a izjavu u pozitiivnom tonu je dao i predsednik Partizana Milorad Vučelić.


Na meču Zlatibor – Metalac GM, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 3+.


Citirajući Vučelićeve reči, na tu izjavu je reagovao Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”.

Finansijsku situaciju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave” –  reče danas M. Vučelić, u trenutku dok moje kolege spremaju oko 20 prijava protiv PFC zbog neisplaćenih zarada – napisao je Poledica.

Rok za obezbeđivanje UEFA licence je poslednji dan ovog meseca.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JOŠ NIJE VIĐENO Dao gol sa 100 metara! Tačnije, sa 101 metra… (VIDEO)

UŽAS U BEOGRADU Masovna tuča “delija” i “grobara”, više od deset povređenih, jedan u kritičnom stanju!

1 komentar

1 komentar

  1. Nekrolog s osmehom

    23.03.2023. at 16:27

    Kad je Poledica… onda teren, po nekom nepisnom pravilu, bude jako klizav.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.