Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME Zvezda na 12 poena viška, “studenti” željno čekaju epilog (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nemanja Nedović (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Crvena zvezda nema takmičarski motiv u poslednjem kolu ABA lige, jer je prvo mesto pred plej-of osigurala u prethodnoj rundi. Ipak, igra za čast, ali i za Studentski centar koji će samo u slučaju pobede Beograđana da se domogne osmog mesta. Na poluvremenu, crveno-beli imaju 12 poena viška – 49:37 (25:19, 24:18).


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Dalas – Hjuston biti ubačeno više od 225 poena.


Prvi put se u sastavu Zvezde pojavio oporavljeni Trej Tompkins, nekadašnji košarkaš Real Madrida, koji nije igrao skoro godinu dana. Sjajno je tim Janisa Sferopulosa otvorio meč i već u prvoj četvrtini stekao opipljivu prednost (23:11). Blistao je Nemanja Nedović koji je samo u prvoj četvrtini ubacio 11 poena.

Ipak, dozvolili su crveno-beli domaćinu da serijom 14:2 uđe u egal. Post je trojkom prekinuo Jago dos Santos.

Sredinom drugog perioda, tačno 5.57 minuta pre poluvremena, na teren je kročio i Tompkins. Ubrzo je krilni centar upisao i prve poene u crveno-belom dresu. Bilo je to zakucavanje, po čemu je bio poznat u najslavnijim danima.

Na poluvremenu, Nedović je ostao na onih 11 poena iz prvog perioda. Dos Santos je ubacio devet, Mitrović osam, a Smart sedam poena.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.