Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PONOVO AZIJA Iskusni vezista napustio Voždovac i otišao u Uzbekistan

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stanisavljević napustio Voždovac (Foto: Starsport)

Prvo je golman Milorad Prekovic napustio Vožodovac i otišao u Uzbekistan. U istu zemlju posle samo destak dana stiže i Aleksandar Stanisavljević.


NEMAČKA Borusija iz Menhengladbaha dočekuje Bajer Leverkuzen. Utakmica se igra od 18.30, a kvota na “keca” na Bajer je 2.65.


Krilni igrač je završio drugi mandat u dresu “zmajeva” i nova stanica je prvoligaš Kizelkuma. Ugovor je potpisan do kraja 2022. godine uz opciju produžetka na još godinu dana ako obe strane budu zadovoljne.

Sezona u ovom delu Azije startuje početkom marta, a Stanisavljević će uskoro biti na pripremama sa novom ekipom i imaće zadatak da bude jedna od glavnih poluga među strancima.

U prvom delu sezone za Voždovac je odigrao 17 utakmica uglavnom posle dolaska na mesto trenera Aleksandra Linte. Postigao je dva pogotka i imao šest asistencija.

NOVA MISIJA Bivši štoper Vojvodine i Partizana ponovo u Rusiji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.