Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Italijan sleće u Beograd, na “Marakani” ga čeka ugovor

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Kristijano Pićini je u avionu (Foto: Beta/AP)

Ostaje samo poslednji čin. Crvena zvezda dobija uskoro i drugo zvanično zimsko pojačanje, a u Beograd dolazi Krictijano Pićini.


AKN Egipat u veoma važnom meču danas igra protiv Gvineje Bisao. Kvota na pobedu “faraona” u kladionici MaxBet je lepih 1.48.


Italijan tokom subote stize iz Valensije sa potrebnom dokumentacijom i raskidom ugovora. Ostaje da odradi medicinske preglede, a zatim stavi potpis sa crveno-belima do juna 2024. godine.
Čim završi sve formalnosti desni bek se pakuje i preko Istanbula odlazi u Antaliju da se priključi ekipi trenera Dejana Stankovića u hotelu “Kalista”.

Šampion Srbije je od četvrtka u turskom letovalištu, a Pićini je spreman već za takmičarske mečeve pošto u Španiji nema zimske pauze. Prošle nedelje protiv Reala u Madridu odigrao je poslednji meč u dresu Valensije.

Iskusni defanzivac je tokom karijere nosio dres Fjorentine, Livorna, Betisa i Atalante, odakle je došao na “Mestalju” za osam milion evra. Imao je probleme sa povredom, ali sledi nova misija u Crvenoj zvezdi.

Arsenal traži odlaganje utakmice sa Totenhemom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.