Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POPODNE KRAJ “MALIH EKRANA” Zvezda i Partizan u fudbalu i košarci izlaze na terene, evo gde možete da ih gledate…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lazić i Panter na "malim ekranima" (Foto: Starsport)

Evrokupovi u fudbalu su završeni, ali čeka nas novi “ludi” četvrtak. Na teren će fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde i Partizana. U nekim trenucima biće vam potrebno više televizora i kablovskih operatera.


SRBIJA Od 18.45 Čukarički dočekuje Crvenu zvezdu. U prošlosti smo bili svedoci “pljuskova” na Banovom brdu, a kvota na igru UG 5+ u kladionici MaxBet je 6.60.


Sportski četvrtak u Srbiji i Beogradu. Otvara ga odloženi meč Superlige Srbije između Partizana i Spartaka. Ta utakmica igra se u Humskoj od 16.30, a ko ne ode na stadion utakmicu može da pogleda na “Areni sport premijum”.

Fudbal se neće završiti, a košarkaši Crvene zvezde će na teren u Istanbulu protiv lidera Evrolige Fenerbahčea. Utakmica počinje od 18 časova, a prenos je na “Sport klubu dva”. Pokušaće četa Vladimira Jovanovića da dođe do druge pobede u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Tu “delije” upadaju u problem, jer će da se preklope fudbal i košarka. Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 na Banvovom brdu igraju “mali gradski derbi” protiv Čukaričkog. Ko ne ode na Banovo brdo može utakmicu da pogleda na “Areni sport jedan premijum”.


EVROLIGA Od 20 časova Partizan gostuje Olimpijakosu. Desetkovan je “parni valjak”, ali verujemo u “dvojku”. Kvota u kladionici MaxBet je 5.25.


Na kraju tu je košarka i Partizan u Evroligi. Od 20 časova “parni valjak” gostuje Olimpijakosu. Četa Željka Obradovića želi četvrti vezani trijumf, ali joj problem prave povrede i izostanci zbog reprezentacije. Prenos je od 20 časova na “Sport klubu jedan”.

GLAVOBOLJE ZA PARTIZAN U ATINI Željko na poslednjem treningu imao samo osam igrača, jedan dobio temperaturu

MEGDAN ZA MIRAN ZIMSKI SAN Brzonogog napadača mučio stomačni virus, Eraković ide…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.