Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POSLEDNJIH 10 SEKUNDI Partizan je hteo da napravi faul, ali gde je bila odbrana? (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Drama tokom i posle 40 minuta košarke, obeležila je drugu utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Crvena zvezda je tokom poslednje četvrtine izgubila prednost koju je imala tokom največeg dela meča, ali je uspela da savlada Partizan (85:81) i da obezbedi prvu od moguće tri meč lopte.


Naša kladionica nudi kvotu 2.25 za pobedu Majamija nad Bostonom.


Dramatičan je bio i poslednji minut, zapravo završnih 30 sekundi. Partizan je prilazio, Zvezda sa penala odgovarala, a poslednju priliku da izbori produžetke, crno-beli su imali pri rezultatu 83:81, 11 sekundi pre kraja.

Crveno-beli su izveli loptu sa strane, učinio je to Holins. Paartizanova jedina šansa bila je da pravi faul. Međutim, Amerikanac je dodao Kaliniću, a Zvezdin lider Mitroviću koji je bio u “ofsajdu”. Usledilo je lagano zakucavanje za konačnih 85:81.

Pogledajte kako je to izgledalo.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.