Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

POSPIŠIL RAZOTKRIO Krovna organizacija ne voli Novaka, ovo je dokaz…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Pospišil i Đoković na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Peti je dan kako je Novak Đoković zarobljen u hotelu za migrante u Melburnu. Javnost je uglavnom na strani Srbina, a uz njega je i njegov prijatelj Vašek Pospišil.


BUNDESLIGA: U nedelju od 15:30 igraju Herta – Keln, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.75. 


Kanađanin je pre nekoliko nedelja bio sa Novakom Đokovićem na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Barselone za kada se i sumnja da se najbolji teniser planete zarazio omikron sojem korona virusa. Vašek Pospišil je udario na Asocijaciju profesionalnih tenisera – ATP.

Naime, ova najjača oragnizacija u tenisu nijednom se nije oglasila povodom situacije oko Novaka Đokovića. To je zasmetalo Kanađaninu.

Bez obzira na vaš stav o Novaku Đokoviću i situaciji u kojoj se on i ostali igrači nalaze u Australiji, nemoguće je da ne primetite kako je ATP nem. Danima nisu izdali ni rečenicu saopštenja. Iako su oni već pokazali u više situacija da ne brinu o teniserima i teniserkama, sada takođe demonstriraju nedostatak liderskih sposobnosti u situaciji kada je potrebno da se suoče sa problemom– napisao je Pospišil.

Novak Đoković bi u nedelju pred ponoć trebalo da dobije konačnu olduku da li može ili ne da ostane u Australiji i igra na Australijan openu. Mada, pojavile su se informacije da bi suđenje moglo da bude odloženo čak za sredu.

Đoković će moći na Vimbldon bez vakcine, ali mora da ispuni jedan uslov

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.