Budimo u kontaktu

NBA LIGA

POSTAVLJEN GDE MU JE MESTO Jokić napredovao na prestižnoj listi! Ponovo je favorit za osvajanje laskavog priznanja

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nikola Jokić bi mogao da postane jedan od retkih u istoriji NBA lige ko je osvojio tri uzastopna MVP priznanja (Foto: Beta/AP)

Nisu ostale neprimećene partije srpskog reprezentativca. Zapravo, neverovatno je kako uspeva da svoja fenomenalna izdanja podiže na još viši nivo iz sezone u sezonu.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Barselone u Beogradu je 2.55. Utakmica počinje u 19.00.


Nikola Jokić je jedan od najboljih košarkaša na svetu. Ako ne i najbolji. Iako već godinama unazad postavlja brojne statističke rekorde, njemu polazi za rukom da ih dodatno nadogradi kako vreme odmiče, što je nestvarno.

U dosadašnjem toku sezone u NBA ligi popularni Džoker beleži 25.7 poena, 10.8 skokova i 9.4 asistencija, što je skoro tripl-dabl učinak u proseku! Ipak, posebno su bile zapažene njegove partije u decembru mesecu, zahvaljujući kojima se Denver popeo na vrh tabele Zapadne konferencije.

Zato ne bi trebalo da čudi što je srpski reprezentativac napredovao na zvaničnoj NBA MVP lestvici, pa je sa druge pozicije prešao na prvu, umesto sjajnog Janisa Adetokunba, koji je pao tek na peto mesto.

Pogledajte kako izgleda aktuelna lista favorita za osvajanje priznanja za najkorisnijeg igrača:

PROČITAJTE JOŠ:

JOŠ JEDNO PRIZNANJE Mesi najbolji sportista sveta!

EVO GDE JE KRISTIJANO RONALDO Dok čeka novi klub, viđen u noćnom provodu, provozao se sa ženom u poklonu vrednom 300.000 evra (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.