Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Krilni napadač Zvezde se dokazuje u Austriji

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nemanja Motika na utakmici protiv Ferencvaroša (Foto: Starsport)

Najavljeni epilog MaxBet sporta od utorka, dobio je zvaničnu potvrdu. Usledio je rastanak sa krilnim igračem, koji će posle Nemačke da igra u Austriji.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Asvela kod kuće protiv Virtusa je 1.82. Utakmica počinje u 21.00.


Nemanja Motika iz Crvene zvezde otišao je u Austriju Luštenau na pozajmicu do kraja sezone.

– Mladi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika će do kraja sezone nastupati za Austriju Luštenau na pozajmici. Talentovani ofanzivac će imati priliku da se nastupima u austrijskoj Bundesligi nametne šefu stručnog štaba i izbori za mesto u crveno-belom dresu – navedeno je u objavi šampiona Srbije.

Talentovano krilo u Ljutice Bogdana je stiglo prethodne zime iz Bajerna uz sedmocifreno obeštećenje, ali se tokom godinu dana nije izborio za konkretnu ulogu.

U Zvezdinom dresu Motika je za 12 meseci upisao 315 minuta na ukupno 16 utakmica, a jedini gol postigao je protiv Radničkog iz Kragujevca.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Čukarićkog Kerkez: Istorijska sezona za srpski fudbal, nigde nema sigurnih bodova

BIVŠI ARBITAR ZA MAXBET SPORT Zvezda oštećena u četiri situacije! Sve odluke u korist Armanija doneo isti sudija (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.