Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mladenović ima novi klub (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Pre dva meseca su počeli pregovori. U četvrtak su utanačeni uslovi kako je najavio MaxBet sport i sledeća stanica levog beka je gigant iz Atine.


ARGENTINA Od 23 časa Defensa Hustisija dočekuje Belgradno u derbiju. Kvota na “keca” je 1.93 u kladionici MaxBet.


Filip Mladenović je napustio Varšavu i potpisao ugovor sa atinskim Panatinaikosom. Defanzivac je dobio dozvolu selektora Dragana Stojkovića da kasni na pripreme za prijateljski meč sa Jordanom i kvalifikacionu utakmicu protiv Bugarske. Od ponedeljka uveče je sa ostatkom ekipe u Staroj Pazovi.

Defanzivac u Grčku ide kao slobodan igrač, pošto mu je prethodno istekao ugovor sa Legijom i obavezaće se na vernost “zelenima” do juna 2025.godine,. U Panatinaikosu čeka mesečna plata od oko 35.000 evra, što na godišnjem nivou izađe na oko 420.000. Na dolasku srpskog reprezentativca insistirao je trener Ivan Jovanović.

Čuo sam veoma lepe stvari od Karlitosa i Verbića o Panatinaikosu. Igrali smo zajedno u Legiji. Znam da je Panatinaikos klub sa velikim ambicijama. Imao je veoma dobru sezonu, ali je nažalost izgubio prvenstvo u poslednjih nekoliko utakmica prošle sezone što je dokaz kvaliteta. Zato sam i odlučio da potpišem za Panatinaikos. Video sam projekat i veoma dobar tim sa ambicijama. Baš sam srećan i nadam se da ćemo ostvariti mnogo uspešnih rezultata – poručio je Mladenović.

Foto: Privatna arhiva

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.