Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SJAJNA SEZONA Posle Zvezde nastavio je sa osvajanjem trofeja i u Rusiji (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Gajić s peharom (Foto: Privatna arhiva)

Preko penal ruleta do pehara. U velikom finalu Kupa Rusije CSKA i Krasnodar su morali da izvode seriju jedanesteraca. Na kraju su slavili popularni “armejci” i na kraju su se radovali trofeju.


KOŠARKA, ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Barselone protiv Unikahe je 1.55. Meč počinje u 21:00.


Pečat uspehu dao je i Milan Gajić, koji je posle Crvene zvezde nastavio da osvaja trofeje sa gigantom iz Moskve. Uz njega je u ekipi i Saša Zdjelar, a ovog puta srpski tandem je nadmašio zemljake iz protivničkog tabora, trenera Vladimira Ivića i igrača Mihaila Banjca.

Desni bek se nije libio da izvede četvrti jedanesterac. I pogodio je u važnom trenutku, a onda je rampu spustio čuveni golman Akinfejev,još jednom pokazavši klasu.

Gajić je tako uspešno priveo  kraju  sjajnu sezonu u dresu CSKA gde je imao odličan učinak i pokazalo se da je prošlog leta napravio pravi izbor. Sledi letnji odmor, kratko uživanje od par nedelja i onda početak priprema za sledeće izazove. Bitno je da u riznici ima važan pehar…

MaxBet Sport je došao do fotografija slavlja pobednika.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.