Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mladi defanzivac zadužio dres Domžala

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Andrej Đurić (Foto: Privatna arhiva)

Ekspresan dogovor i privremeni rastanak. Crvena zvezda je procenila da je najbolje da štoper stasava u Sloveniji, pa zatim bude spreman za nastupe u redovima šampiona Srbije.


ARGENTINA: U subotu od 23 igraju Arsenal Sarandi – Taljeres, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65. 


Potvrđeno je pisanje MaxBet sporta od četvrtka da Andrej Đurić odlazi na pozajmicu u Domžale. I mladi defanzivac je promovisan, kao pojačanje, prvoligaša iz Slovenije i sa žutim dresom se slikao u društvu sportskog direktora Senada Ibričića.

Neće se defanzivac, rođen 2003. godine, odmah priključiti novoj ekipi, pošto ima obaveze u omladinskoj selekciji Srbije na EP u Slovačkoj, kojoj se pridruzio posle potpisa ugovora.

– Za mene je ovo novi izazov u karijeri i verujem da ću dobrim igrama da doprinesem uspesima kluba. Spreman sam u potpunosti za svoju ulogu, a očekujem da se brzo uklopim u Domžalama – poručio je Đurić.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Prvo Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd

Određeni gradovi u kojima će da se igraju utakmice na Mundijalu 2026. godine (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.