Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Stanković izabrao za Evropu i “precrtao” napadača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Kao što je još u decembru najavio MaxBet sport, trener Crvene zvezde Dejan Stanković ne računa ozbiljno na Loija Dionija. Sada je stigla i potvrda da Francuz nije na spisku prijavljenih za Evropu.


SERIJA A: U subotu od 20:45 igraju Fjorentina – Lacio, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.38. 


Za evropske mečeve su prijavljeni Kristijano Pićini, Nemanja Motika i napadač Ohi  Omoijuanfo koji su pojačali crveno-bele u minulom prelaznom roku, što je naš portal najavio u četvrtak. Ne računa se na Njegoša Petrovića, Miloša Degeneka i Marka Lazetića, a njih trojica, kao što je poznato, pronašli su druge angažmane.

Tu su i mlade snage koje su iskoristile šansu tokom priprema u Beleku. Dopisani su vezista Nikola Stanković, štoper Andrej Đurić i vezista Andrija Radulović.

SPISAK

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić i Stefan Marinković.

Odbrana: Milan Gajić, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Aleksandar Dragović, Milan Rodić, Kristijano Pićini, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

Vezni red: Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nemanja Motika, Petar Stanić, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić i Aksel Bakajoko.

Napad: Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Ohi Omoijuanfo.

BOMBA Nenad Lalatović se vraća u Superligu!

USKORO RASPLET Šerif koči, ali je vezista izabrao Zvezdu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.