Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Vezista u kombinaciji za Zvezdin sudar odluke sa Monakom

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Jedan važan potez je povučen.  Kako je u utorak prvi najavio naš portal, bitan igrač crveno-belih je posle povrede u meču sa Ferencvarošem uspeo da se oporavi brže nego što su bile prognoze i odradio je nekoliko treninga sa ekipom.


LIGA ŠAMPIONA: Naša kladionica daje kvotu 1.75 na “dvojku” za utakmicu između Kopenhagena i Borusije Dortmund od 21.00.


Odluka šefa stručnog štaba Miloša Milojevića je da Seku Sanogo bude deo ekipe od 22 igrača, koja su izabrana za utakmicu Crvene zvezde sa Monakom. Sve fizičke testove je vezista prošao, ne oseća bol u zadnjoj loži, ali još nije odlučeno koja će da bude njegov konačna uloga.

Da li da se rizikuje i da Sanogo bude starter, što bi shodno važnosti utakmice i činjenice da je finiš polusezone možda bilo i logično, ili da iskusni vezista iz Obale Slonovače bude “gurnut u vatru” u drugom poluvremenu, u zavisnosti od kretanja rezultata? Njegovo prisustvo će da bude važno pošto se na drugoj strani nalaze fizički dominantni igrači.

Dovoljno je vremena da se prelomi, a opcije su da, ako ne krene Sanogo, verovatno će šansu da dobiju Kings Kangva ili Slavoljub Srnic. Zbog suspenzije u Monte Karlo ne putuje Aleksandar Dragović, a za evrooske ispite nisu licencirani Srđan Mijailović i Nenad Krstičić.

PROČITAJTE JOŠ:

PRIČE KOJE “KRSTARE” BEOGRADOM Terzić o odlasku Miloša Milojevića i dolasku Grofa…

Petrić: Nema kalkulacija! Imam malu tremu zbog toga što ćemo da igramo pred 18.000 dece…

1 komentar

1 komentar

  1. L

    02.11.2022. at 18:14

    Pisanje MAXBETA?? CCCCCCC AUUUU JBT ALA LA.ETE

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.