Budimo u kontaktu

ENGLESKA

POVRATAK Dobio je životnu bitku, sada se vraća na najveću scenu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kristijan Eriksen (Foto: Beta/AP)

Ceo svet je letos strepeo za njegov život, kada se srušio na travu stadiona Parken u Kopenhagenu tokom meča između Danske i Finske. Kristijan Eriksen je tada doživeo srčani udar i kliničku smrt, a oživljen je zahvaljujući pravovremenoj reakciji medicinskog osoblja.


Engleska 2: Na meču Luton – Bristol siti, naša kladionica nudi kvotu 1.98 za igru ug 2-3.


Odličnom plejmejkeru je nešto kasnije u bolnoci ugrađen defibrilator. Pošto je u Italiji zabranjeno igranje osobama s tim uređajem, Inter je bio prinuđen da raskine ugovor sa njim. Ipak, Eriksen nastavlja karijeru!

Njegov novi klub biće Brentford. Dogovor je postignut i očekuje se da klub iz zapadnog Londona narednih dana zvanično objavi dolazak danskog fudbalera.

Biće to Eriksenov povratak u Premijer ligu posle tačno dve godine. Danac je posle šest i po sezona u Totenhemu, januara 2020. prešao u Inter za 27 miliona evra.

Dok čeka da stavi potpis na ugovor sa Brentfordom, Kristijan Eriksen redovno trenira, i to sa mladim sastavom kluba koji ga je lansirao u fudbalsku orbitu. To je Ajaks u čije redove je došao kao 16-godišnjak, kasnije zablistao u prvom timu što mu je bila preporuka za odlazak u Premijer ligu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.